A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Duurzame week Boxtel

De initiatief groep van de Duurzame week Parkstad heeft zijn inspiratie uit Boxtel. Hier de berichtgeving in 2017 hierover: 

Transitie Boxtel organiseert samen met diverse stichtingen, bedrijven en de gemeente de Duurzame Week Boxtel. We zorgen voor een inspirerende week waarbij we Boxtel laten zien wat er nu al te doen is op het gebied van duurzaamheid. Vaste trekpleisters staan bij alweer de derde Duurzame Week Boxtel op het programma zoals de Appelproeverij, Repair Café, gastlessen over energie en natuurbeleving op de basisscholen, promotie van de Fietsersbond en een unieke expositie bij Kunstlicht ’99. Bovendien een speciale avond voor alle duurzame Boxtelaren met de uitreiking van de tweejaarlijkse duurzaamheidsprijs. Nieuw is de Groene innovatie Route langs een 20-tal bedrijven, per fiets.

Vier energie-adviseurs en woningbouwvereniging St. Joseph slaan de handen ineen. Ze gaan midden in Liempde en in het centrum van de wijk ‘In Goede Aarde’ energievoorlichting geven. Dus ze komen naar u toe en kunnen u voorzien van complete besparingsadviezen maar ook van kleine energietips. De adviezen lopen van led-verlichting tot zonnepanelen of ook het geheel energieneutraal maken van uw huis. Van enkele moderne systemen zullen voorbeelden te zien zijn.

Op woensdag 11 oktober staan ze van 16.00u tot 20.00 uur in de Muziekkiosk in het Concordiapark van Liempde. En op donderdag 12 oktober zijn ze te vinden in een partytent op het Newtonplein in de wijk ‘In Goede Aarde’, eveneens van 16.00 tot 20.00 uur.

https://www.youtube.com/watch?v=FN46wmb-09E

Comments are closed.