A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Gratis naar de film Before the flood

In overleg met de gemeente en de Groene kanteling is de vertoning van de film gestart. De film heeft vijf volle zalen getrokken voor de bewoners en de leerlingen van de basisscholen van Kerkrade.

Duurzaamheid is een thema waarover veel wordt gesproken. De gemeente Kerkrade en de woningcorporaties Wonen Zuid, Wonen Limburg en HEEMwonen hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Op vrijdag 26 oktober organiseren de vier partijen dan ook een gratis filmavond met de film Before the Flood van Leonardo DiCaprio. Locatie is Columbus Earth Center. De indrukwekkende National Geographic film Before the Flood gaat over klimaatverandering. Naast de film worden bezoekers ook uitgedaagd met een quiz over duurzaamheid.

Programma

Op 26 oktober worden alle gasten verwacht tussen 19.00 en 19.30 uur in de foyer van Columbus Earth Center. Ontvangst is met een kop koffie of thee en iets lekkers. In de pauze krijgt men een hapje en drankje aangeboden. Na de film is er nog een leuke quiz die wordt gepresenteerd door Vivian Lataster en waarmee leuke prijzen te winnen zijn. De vragen worden gespeeld via een app op de eigen smartphone (die moet dus mee!). Natuurlijk gaan de vragen over duurzaamheid. Een uitgelezen kans om een interessante en een leuke avond te beleven rondom het thema duurzaamheid.

www.columbusearththeater.nl/nl/activiteiten/gemeente-kerkrade-voorstelling-flood

Comments are closed.